Uteträning - Body 365, Vecka 39-47

Pernilla 19:42 2021-08-28

Under veckorna 39-47 fortsätter vi med uppfriskande uteträning en gång i veckan. Vi kallar träningen för Body 365, för kroppen vill röra sig oavsett väder och året om. Fram med mössa, vantar och de varmaste träningskläderna du har! 

Det fina i kråksången är att vem som helst kan vara med på träningspassen – Du väljer själv den belastning som passar din dagsform. Det enda kravet är att du har roligt!

* Mötesplatsen kan komma att ändras, men kommer alltid att vara i centrala Huddinge. Eventuella ändringar kommuniceras via e-post.

Elin
Elin
Läs mer
Deltagit i Lasting Groups träningskurs ”Tuff” omgång 1 och kan rekommendera alla att delta i denna om man känner att man behöver en spark i baken att komma igång och träna. Instruktörerna är väldigt kunniga och får varje deltagare att känna sig sedd, och gör allting med varsitt leende på läpparna som gör att man inte kan hjälpa att le trots att tagit ut sig rejält av passen. Välförberedda pass som går att variera till alla träningsnivåer.
Emelie
Emelie
Läs mer
Personlig och varierad träning med stor lyhördhet för gruppen och personerna. Dessutom lekfulla inslag och härlig musik. Effektiv träning man blir glad av!
Föregående
Nästa

Vid riktigt dåligt väder kan pass komma att ställas in, men vi försöker så långt det går att genomföra träningspassen såsom planerat. Om ett träningspass ställs in så kommer det att kommuniceras här på hemsidan. Senast kl 17 samma dag som passet skulle ha gått av stapeln kommer det att finnas information om vi tagit beslut om att ställa in pga rådande väderlek. Passet 2021-11-23 är inställt pga väderlek.

Välj oömma kläder/skor som du inte är rädd om. Underlaget kan komma att vara halt, och vi rekommenderar vid sådan väderlek att man använder sig av broddar till skorna. Till följd av kyligare väderlek så är träningspassen 45 minuter långa och du stretchar på egen hand när du kommit in i värmen hemma igen efter passet. 

Vi kommer köra samma träningspass under tre på varandra följande veckor, och sedan byter vi till ett nytt pass som vi kör under tre veckor osv. Ta med egen träningsmatta!

Pass och Passbeskrivningar

Klicka på respektive pass för mer information.

Ska vi vara ärliga så kan Bootcamp/cirkelträning, som vi kallar träningspassen, vara i princip vad som helst, så vi låter bli att försöka beskriva vad det är vi ska göra… Men svettigt och roligt kommer det bli, och under passet kommer vi att utmana vår styrka, kondition, koordination, rörlighet och balans. Det är du själv som bestämmer tempo och belastning genom hela passet.

Ta med egen träningsmatta.

Nytt Bootcamp/cirkelträningspass!

Ta med egen träningsmatta.

Nytt Bootcamp/cirkelträningspass igen!

Ta med egen träningsmatta.

Din investering

* Jmfpris 70kr/pass

Du kan betala för enstaka pass med Swish på plats eller köpa ett klippkort om 4 träningstillfällen. När ditt klippkort är slut är det bara att investera i ett nytt genom att kontakta oss via formuläret lite längre ned på sidan eller prata med oss på plats. 

Klippkortet betalas via faktura. Betalningsvillkor 14 dagar.

Om du har ett klippkort med outnyttjade tillfällen kvar från tidigare kan du fortsätta att använda klippkortet under träningen som pågår under vecka 39-47. 

En tråkig men nödvändig disclaimer när det kommer till träningspassen: All träning sker på egen risk, och vi förutsätter att du har en sjysst olycksfallsförsäkring. 

Våra Allmänna Villkor respektive Integritetspolicy hittar du här: https://lastinggroup.se/allmanna-villkor/ & https://lastinggroup.se/integritetspolicy/

Beställ Klippkort: Uteträning - Body 365, Vecka 39-47

sparkler, holding, hands

Nu är vi igång...

Pernilla 20:52 2020-08-14

Varmt välkomna!

Tack för din beställning!

Inom 48h kommer du att få en bekräftelse på din beställning via e-post.

Vi hörs snart!