Lasting Nutrition

fish, tail, fresh food

Kostrådgivning

Behöver du hjälp att utforma en strategi för hur just du ska hitta en sund kosthållning som varar i längden? Har du koll på vad man bör äta men behöver en knuff i rätt riktning? Vill du gå igenom din nuvarande kosthållning för att kunna förbättra den? Är du i behov av att öka eller minska i vikt? Ska du springa ett lopp, satsa på friidrott eller tävla inom styrkesport och behöver se över din kosthållning för maximal prestation? Anledningen till varför man väljer kostrådgivning kan skilja sig mycket från person till person.

Baserat på dina förutsättningar, behov och mål utformar vi långsiktiga kostupplägg med regelbunden uppföljning för bästa resultat. Det övergripande målet är att du ska hitta en sund kosthållning som kan göra dig följe resten av livet, och som tillåter allt vad livet innebär, men som samtidigt främjar din hälsa. Vi kommer arbeta med beteenden och vanor kring mat, för det är just beteendeförändringar som kommer hålla i längden. Tillsammans hittar vi den rätta vägen för just dig.

Beroende på vilken typ av stöttning du önskar så kan du välja mellan olika paket. Oavsett vilket paket du väljer kommer du att få fylla i en kostregistrering, aktivitetsdagbok och livsstilsenkät.

I kostupplägget framgår mängderna du bör äta samt vilka livsmedel/produkter vi rekommenderar. Därtill medföljer ett par exempel på hur man kan äta under en dag. Recept medföljer kostupplägget, men du kommer även kunna anpassa i stort sätt vilket recept som helst med hjälp utav listan över produkter/livsmedel som vi rekommenderar.

Intresserad? Boka ett kostnadsfritt, digitalt konsultationsmöte (30 min) med oss genom att fylla i formuläret lite längre ned på den här sidan.

Om du har frågor, vill diskutera upplägg, enbart vill boka ett enstaka möte eller är osäker på vad som passar dig – Kontakta oss via kontaktformuläret lite längre ned på den här sidan eller direkt via info@lastinggroup.se

books, heart, pages

Föreläsningar

Är ni en idrottsförening som vill öka kunskapen hos era medlemmar när det kommer till kost vid prestation, eller är du en arbetsgivare som vill inspirera dina anställda till att göra sunda matval för att på så vis bidra till en hälsosammare arbetsplats? Vi erbjuder skräddarsydda föreläsningar inom området kost och hälsa baserat på era önskemål och behov. Kontakta oss via kontaktformuläret lite längre ned på den här sidan eller direkt via info@lastinggroup.se för mer information samt prisuppgift.

Kontakta oss!

Tack för att du kontaktar oss!

Vi kommer svara dig så snart vi får möjlighet, vanligtvis inom 24h.

Hörs snart!