Lasting Body

zumba, party, marathon

Gruppträning

Är ni ett kompisgäng som vill träna tillsammans eller ett företag som letar efter ett träningspass till kick-off:en eller kanske ännu hellre vill erbjuda era anställda gruppträningspass på regelbunden basis?

Vi erbjuder bland annat Body 360 (gympa i modern tappning), tabata, bootcamp, stavgång*, Qi-gong, ChiBall**, cirkelträning, jogg med styrkeintervaller (gummiband/kroppsvikt), styrka och puls (gummiband/kroppsvikt), styrka (gummiband/kroppsvikt), Gymstick***, barn- och familjeträning. Vi leder och instruerar enbart i de träningsformer för vilka vi har adekvat utbildning inom. 

Våra träningspass är i regel 55-75 minuter långa. Vi fokuserar framförallt på att hålla träningspassen utomhus, men det finns även möjlighet att träna inomhus. Då vi inte har någon egen träningshall behöver vi ta hänsyn till kommunernas respektive bokningssystem, och därmed krävs god framförhållning om man önskar träna inomhus. 

Har ni provat något träningspass i grupp och vill fortsätta med en serie av träningstillfällen? Kontakta oss för att få ett paketpris.

795 SEK/träningspass (minst 5 deltagare), inkl. moms. Kostnaden för att hyra en träningshall vid inomhusträning tillkommer. Vid träningspass utomhus så håller vi till i närheten av Huddinge centrum. Vill ni att vi kommer till er? Kontakta oss för mer information!

* Egna stavar medtages
** Max 20 deltagare, enbart inomhus
*** Max 15 deltagare, enbart inomhus

kettlebell, stretching, fitness

Personlig Träning

Tryter motivationen till träning ibland? Är det tråkigt att träna själv, eller känner du dig osäker på hur du ska komma igång? Då har du hittat helt rätt – Vi hjälper dig utifrån dina behov, mål och förutsättningar. 

Lasting Groups Personliga Träning sker framförallt utomhus, och vi använder naturen, parkerna och allt som vårt portabla gym har att erbjuda när vi utformar träningspassen. I vårt portabla gym hittar man bland annat kettlebells, olika typer av gummiband, hantlar och skivstänger. Att vara ute i naturen får en att må bra, och att kombinera utomhusvistelsen med träning är i vår mening svårslaget.

Det övergripande målet är att ge kroppen, och inte minst knoppen, den rörelse och träning som den behöver för att vi ska få fortsätta vara friska och skadefria under många år framöver. Vi tar ett kroppsligt helhetsgrepp när vi utformar dina träningspass – Tillsammans utmanar vi din kondition, styrka, koordination, rörlighet och balans på ett sätt som passar dig och dina mål.

Intresserad? Boka ett kostnadsfritt, digitalt konsultationsmöte (30 min) genom att kontakta oss via info@lastinggroup.se.

Träningspassen utomhus sker i närheten av Huddinge centrum. Möjlighet till Personlig Träning i grupp finns (2-4 personer). Kontakta oss för mer information.

Grundpris: 595 SEK/timme, inkl moms.
Träningspaket, 10 timmar: 5000 SEK, inkl. moms
Träningspaket, 20 timmar: 9000 SEK, inkl. moms
Träningspaket, 30 timmar: 12 000 SEK, inkl. moms

Senior & Student
Grundpris: 495 SEK/timme, inkl moms.
Träningspaket, 10 timmar: 4000 SEK, inkl. moms
Träningspaket, 20 timmar: 7000 SEK, inkl. moms
Träningspaket, 30 timmar: 9000 SEK, inkl. moms

Vid köp av ett träningspaket om 20 eller 30 PT-timmar kan du välja att lägga till Kostpaket Medium eller Kostpaket Large. Du får då 25% rabatt på det valda kostpaketet. Är du senior eller student och vill lägga till Kostpaket Medium eller Kostpaket Large utgår den ordinarie rabatten om 15% på kostpaketen. Mer information om kostpaketen hittar du under tjänstesidan Nutrition – “Kostrådgivning”.

pregnant, woman, exercise

Mamma- & Gravidträning

Information om Mamma- & Gravidträning kommer snart att dyka upp här.

sport, push-up, strength training

Företagsevent

Vi har erfarenhet av att leda kortare uppvärmning inför motionslopp och andra evenemang. Kontakta oss via info@lastinggroup.se för vidare diskussion samt prisuppgift.