Stresskurs, med start 27 oktober

Pernilla 16:51 2021-10-03

Vill du lära dig mer om stress och hur du kan skapa utrymme till återhämtning och glädje? Behöver du få stöttning till att skapa balans mellan arbete, fritid, relationer och hälsa?

Då är du välkommen hem till mig under fem onsdagskvällar, då vi träffas i liten grupp och pratar om vad stress är och hur den påverkar oss. Vi funderar över vad som är viktigt i livet, vad vi vill ha mindre av och vad vi vill ha mer av. Vi pratar om hur vi kan förändra det som inte fungerar, och vi pratar om acceptans.

Vill du efter dessa fem tillfällen få mer och fördjupad stöttning erbjuder jag individuella samtal om 45-60 minuter till rabatterat pris. Vi kan då träffas i verkliga livet, digitalt eller ha walk and talk-möten, det som passar dig bäst helt enkelt.

Jag är diplomerad stress- och KBT-terapeut, och vad gäller just stress är jag utbildad inom metoden ACT (Acceptance and Commitment Training) och medveten närvaro. ACT är en trygg metod som är vetenskapligt bevisad att den har god och långvarig effekt. Många människor har fått fina resultat och ett väl balanserat liv med detta sätt att tänka.

Saknar du någon information, bara maila eller ring mig så berättar jag mer (marie@lastinggroup.se / 076 543 03 13). Kika gärna runt här på hemsidan och lär känna mig lite bättre 😊

Om du fortsätter att scrolla dig lite längre ned på sidan så hittar du ett anmälningsformulär.

Varmt välkommen hälsar Marie!

pencil, red, chip-2878764.jpg

Din investering

* Fika hör till livets goda, så det gör vi medan vi pratar och det bjussar jag så klart på (meddela mig eventuella allergier)

Betalningsvillkor 14 dagar. Våra Allmänna Villkor respektive Integritetspolicy hittar du här: https://lastinggroup.se/allmanna-villkor/ & https://lastinggroup.se/integritetspolicy/

Ps) Tänk på att det går alldeles utmärkt att använda sig av friskvårdsbidrag till detta.

Anmälan - Stresskurs

Tack för din beställning!

Inom 48h kommer du att få en bekräftelse på din beställning via e-post.

Vi hörs snart!