Gruppträning - Vårterminen 2022

Pernilla 18:22 2022-02-02

Vecka 11 startar vår träningssäsong inomhus, och from vecka 16 finns det möjlighet att träna både inomhus och utomhus med oss. Vi kommer att hålla till på hemmaplan, dvs i Centrala Huddinge. Det fina i kråksången är att vem som helst kan vara med på träningspassen – Du väljer själv den belastning som passar din dagsform. Det enda kravet är att du har roligt! 

DagTidPassPlatsStartSlut
Måndag19:00-20:00BootcampRådsparken, UtomhusV.16V.25
Onsdag20:30-21:15GymstickTomtbergahallen B, InomhusV.11V.23
Torsdag19:00-20:00BootcampÄngsnässkolan, UtomhusV.16V.24

Schemaändringar:

Utomhusträning vid dåligt väder...

Vid riktigt dåligt väder kan pass komma att ställas in, men vi försöker så långt det går att genomföra träningspassen så som planerat. Om ett träningspass ställs in så kommer det att kommuniceras här på hemsidan samt via bokningssystemet. Senast kl 17 samma dag som passet skulle ha gått av stapeln kommer det att finnas information om vi tagit beslut om att ställa in pga rådande väderlek. Välj oömma kläder och skor som du inte är rädd om. Handskar rekommenderas.

Elin
Elin
Läs mer
Deltagit i Lasting Groups träningskurs ”Tuff” omgång 1 och kan rekommendera alla att delta i denna om man känner att man behöver en spark i baken att komma igång och träna. Instruktörerna är väldigt kunniga och får varje deltagare att känna sig sedd, och gör allting med varsitt leende på läpparna som gör att man inte kan hjälpa att le trots att tagit ut sig rejält av passen. Välförberedda pass som går att variera till alla träningsnivåer.
Emelie
Emelie
Läs mer
Personlig och varierad träning med stor lyhördhet för gruppen och personerna. Dessutom lekfulla inslag och härlig musik. Effektiv träning man blir glad av!
Björn
Björn
Läs mer
Enormt energiska, positiva och stödjande ledare som fått mig att för första gången i livet hålla på med gympa/styrketräning regelbundet - och dessutom tycka det är roligt! TACK Lasting Group!
Previous
Nästa

Pass och Passbeskrivningar

Klicka på respektive pass för mer information.

Ska vi vara ärliga så kan Bootcamp vara i princip vad som helst, så vi låter bli att försöka beskriva vad det är vi ska göra… Men svettigt och roligt kommer det bli, och under passet kommer vi att utmana vår styrka, kondition, koordination, rörlighet och balans. Det är du själv som bestämmer tempo och belastning genom hela passet. Ta med egen träningsmatta!

Ett klassiskt gruppträningspass där alla genomför övningarna samtidigt. Under träningspasset arbetar vi med varsin Gymstick, vilket är ett funktionellt träningsredskap som utmanar din balans, koordination, kondition och styrka. Har du inte provat att träna med Gymstick tidigare? Då är det hög tid att du testar! Ta med egen träningsmatta!

P.s. Det här passet innehåller en ganska kort nedvarvning och stretch, och vi uppmanar alla som deltar att stretcha lite extra på egen hand väl hemma igen D.s.

Din investering

* Gäller om du köper säsongskort innan 27/2-22.

När du fyllt i beställningsformuläret som finns lite längre ned på den här sidan så får du en bekräftelse inom 48h via e-post. 

Klippkort, 4st träningstillfällen, betalas via faktura. Betalningsvillkor 14 dagar. Enstaka träningstillfällen betalas via Swish på plats. 

Har du aldrig tränat med oss tidigare? Då är du välkommen att prova på ett valfritt träningspass kostnadsfritt. Observera att du även vid prova-på måste boka din plats på passet du vill komma på.

Boka pass

Det är ett begränsat antal platser på träningspassen, och vi använder ett bokningssystem som heter Boka Pass. Platserna till passen släpps en vecka i förväg. Du behöver boka din plats via bokningssystemet, och detta gäller för alla pass (inomhus och utomhus). Observera att ditt användarkonto i bokningssystemet inte har något att göra med ditt träningskort, utan vem som helst kan skapa ett konto och boka upp sig på träningspass. Du behöver boka ditt pass oavsett om du ska prova på ett pass gratis, betala med Swish på plats eller har klippkort.

Såhär kommer du igång med bokningssystemet:
1. Klicka här för att komma till bokningssystemet. 
2. Klicka på de tre strecken uppe i det vänstra hörnet och välj “Logga in“:

3. Klicka på ”Registrera dig” 
4. Fyll i informationen som efterfrågas och tryck ”Registrera användare
5. Ett mejl med länk för registreringsbekräftelse skickas till e-postadressen du fyllt i. Klicka på länken i mejlet och välj ett lösenord. 
6. Nu är du klar och kan logga in och börja boka pass! För att boka ett pass bläddrar du fram till rätt datum, klickar på passet och väljer ”Boka”. För att avboka ett redan bokat pass klickar du på passet och väljer ”Avboka”. Bokningen för passen öppnar en vecka i förväg, och du kan avboka fram till 2h innan passet startar. 

Om du har några frågor gällande bokningssystemet, kontakta Mari på telefonnummer 070 877 72 00 så hjälper hon dig.

Övrig information

Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningspassen vid för få anmälningar. Det är mycket viktigt att du bokar din plats till passet du vill gå på, eftersom träningen ställs in vid för få anmälningar.

Följande datum utgår träningspassen:
17/4 (Påskdagen)
18/4 (Annandag påsk)
1/5 
26/5 (Kristi himmelsfärd)
29/5
5/6
6/6 (Nationaldagen)

En tråkig men nödvändig disclaimer när det kommer till träningspassen: All träning sker på egen risk, och vi förutsätter att du har en sjysst olycksfallsförsäkring. 

Våra Allmänna Villkor respektive Integritetspolicy hittar du här: https://lastinggroup.se/allmanna-villkor/ & https://lastinggroup.se/integritetspolicy/

Beställning av träningskort - VT22

Tack för din beställning!

Inom 48h kommer du att få en bekräftelse på din beställning via e-post.

Vi hörs snart!