16 Weeks of Health by Lasting Group AB

Pernilla 17:13 2021-10-17

Vill du vara med på en hälsoresa under våren 2022, där du får möjlighet att navigera i hälsodjungeln med stöttning längs vägen, för att hitta just det sätt som fungerar för dig när det kommer till en hälsosam livsstil? Då är 16 Weeks of Health by Lasting Group AB något för dig! Är det något som är solklart så är det att One Size Does Not Fit All när det kommer till hälsa, och vi vill hjälpa dig att hitta din väg till en hållbar, hälsosam livsstil oavsett vad ditt mål är.

Hälsodjungeln är oerhört svårnavigerad och enorm, och ibland går man vilse. Vi blir mer eller mindre dagligen matade med olika hälsorön via sociala medier och annan media. Det är inte så konstigt att vi helt glömmer bort att lyssna till vår egen kropp och knopp, vilket egentligen är det enda som spelar någon roll. Vi måste vara ödmjuka och ha respekt inför att vi är olika och därmed mår bra av olika saker. Framförallt bör vi ägna oss åt att förstå oss själva, lyssna inåt samt se över helheten snarare än att fastna på detaljer. Det är just det här du kommer att få öva på under 16 veckor – Att fokusera på den viktigaste personen i ditt liv, nämligen dig själv.

Största delen av 16 Weeks of Health by Lasting Group AB kommer att ske online, men det kommer finnas möjlighet att träna tillsammans utomhus vid ett par tillfällen.

signpost, direction, blank-6609445.jpg

Följande ingår i 16 Weeks of Health by Lasting Group AB:

Efter det inledande, digitala uppstartsmötet kommer du få fylla i en hälsoprofil där du definierar dina mål och delmål; Vill du bli starkare? Snabbare? Gå upp i vikt? Gå ner i vikt? Vara viktstabil men få in nya, hälsosamma kostvanor? Skapa mer tid för dig själv? Stressa mindre? Sova mer? Det är upp till dig.

Du kommer även få fylla i en kost- och aktivitetsregistrering via en applikation, och via den kommer du senare få tillgång till dina menyer och aktivitets-/träningsprogram. Utifrån dina förutsättningar, behov och mål skräddarsys kostuppläggen och träningsprogrammen. Baserat på veckoavstämningarna och din feedback finjusteras uppläggen kontinuerligt. Avstämningarna som sker på veckobasis kommer ha varierande fokus, t.ex. på stress, sömn och återhämtning.

Det digitala uppstartsmötet, föreläsningarna och uteträningstillfällena kommer vara förlagda till tisdagskvällar.

Din investering

* Inkl moms. Priset gäller fram till och med 5 december, därefter 4495kr inkl moms. Du kan utan någon extra kostnad delbetala beloppet över 4 månader. Betalning för nästkommande månad sker i förskott. Betalningsvillkor 14 dagar, oavsett om du betalar hela beloppet på en gång eller delbetalar över 4 månader.

16 Weeks of Health by Lasting Group AB framförallt kommer ske online kan Lasting Group AB inte ta ansvar för eventuella skador eller andra medicinska problem som kan komma att uppstå under nyttjandet av träningsprogrammen som du genomför på egen hand, men vi gör givetvis allt vi kan för att leverera säker träning även på distans. All träning sker på egen risk, och vi förutsätter att du har en sjysst olycksfallsförsäkring och sjukförsäkring. 

Våra Allmänna Villkor respektive Integritetspolicy hittar du här: https://lastinggroup.se/allmanna-villkor/ & https://lastinggroup.se/integritetspolicy/

Anmälan - 16 Weeks of Health by Lasting Group AB

Observera att din anmälan inte är bindande förrän du fyllt i det beställningsformulär som du kommer få skickat till dig efter att du skickat in din anmälan via det här formuläret. I beställningsformuläret kommer mer detaljerad information att framgå. 

Tack för din beställning!

Inom 48h kommer du att få en bekräftelse på din beställning via e-post.

Vi hörs snart!