Prislista - Individuell rådgivning och träning

Prislistan nedan gäller för samtliga tjänster hos Lasting Group AB som sker individuellt, dvs;
– Kostrådgivning
– Enskild träning och meditation/kropps-scanning
– Stress- och KBT-terapi (from 2021)

Vid köp av ett paket kan du blanda vilka tjänster du än önskar, exempelvis så kan du vid bokning av Uppstartsmöte + 4 uppföljningar (totalt 5 tillfällen) välja att träna enskilt utomhus vid ett tillfälle, genomföra meditation/kropps-scanning vid ett tillfällen och få kostrådgivning vid tre tillfällen. 

Hittar du inget paket som passar dig? Kontakta oss via info@lastinggroup.se så pratar vi mer.

Ett möte beräknas ta 45-60 min. Uppstartsmöten kan i vissa fall ta upp till 75 min. Möten förläggs framförallt under sen eftermiddag, kväll och helg, och vi tar emot dig på Lagmansvägen 19 i Huddinge. Önskar du att ditt möte sker digitalt så går det utmärkt.

Samtliga priser är inkl moms.
Fakturering sker löpande efter varje besök. Betalningsvillkor 14 dagar.

All träning sker på egen risk. Om olyckan skulle vara framme så rekommenderar vi att du har en privat olycksfallsförsäkring. 

* Enbart vid tidigare utnyttjat paket

Prislista - Aktiviteter i grupp

Lasting Group AB erbjuder även tjänster som sker i grupp (två eller fler deltagare), dvs;
– Föreläsningar inom kost
– Träning och meditation/kropps-scanning
– Uppvärmning inför lopp/annan aktivitet

Är ni intresserade av att boka en föreläsning inom kost eller uppvärmning inför lopp/annan aktivitet? Vänligen kontakta oss via info@lastinggroup.se för prisuppgift. 

All träning sker på egen risk. Om olyckan skulle vara framme så rekommenderar vi att du har en privat olycksfallsförsäkring.

Här nedan följer ett prisförslag gällande träning i grupp. Samtliga priser är inkl moms. Fakturering sker löpande efter varje tillfälle. Betalningsvillkor 14 dagar. Vi är godkända för F-skatt.

Våra träningspass är i regel 55-75 minuter långa. Om man önskar träna inomhus krävs god framförhållning då vi måste ta hänsyn till kommunernas respektive bokningssystem. Prisförslaget nedan är exkl hallhyra.

Har ni provat något träningspass i grupp och vill fortsätta med en serie av träningstillfällen? Kontakta oss för att få ett paketpris.

adult, dawn, exercise
food, breakfast, table
sport, push-up, strength training